Librex Publishing lanseaza seria Alina Marinescu de Monica Ramirez

Librex Publishing va invita la evenimentul de lansare a seriei Alina Marinescu, scrisa de Monica Ramirez, pe 23 martie, ora 18.30, la Gilda Music Lounge de pe Str. Lipscani, nr. 53. Cele sase volume ale seriei, realizate in conditii grafice exceptionale, vor avea parte de o lansare deosebita, cu suspans si adrenalina, promit organizatorii.

Cine citeste carti de autori romani a auzit macar in treacat de Monica Ramirez, autoare de romane in principal politiste si de dragoste, precum si traducatoare. Cine n-a auzit, trebuie sa afle ca volumele scriitoarei sunt exceptional scrise, aducand in fata cititorilor povesti si personaje dintre cele mai interesante: agenti secreti, misiuni periculoase, tradari, iubiri imposibile sau greu incercate. Seria Alina Marinescu include sase volume – “Asasin la feminin”, “Identitati secrete”, “Balanta puterii”, “Bariere de fum”, “Abis” si “Recviem pentru un asasin” – care vor putea fi cumparate la evenimentul de lansare si pe care Monica va fi incantata sa ofere si autografe.

“Seria Alina Marinescu poate reprezenta oricand un scenariu de film. Este foarte bine structurata, dialogata, situatiile sunt montate, gandite vizual, intampinând dorinta cititorului de-a proiecta in fata sa fara un efort prea mare imaginea desprinsa de fila.”(CinefilleBookeeper)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.