23 martie: concert de muzica hyper-spectrala

Iancu Dumitrescu, Ana-Maria Avram, alaturi de Hyperion International Ensemble prezinta in premiera la ARCUB un concert de muzica hyper-spectrala, o serie de compozitii originale care propun un sound experimental, joi, 23 martie, ora 19:30. Evenimentul va avea loc la sediul ARCUB si face parte din seria de concerte ARTIST IN RESIDENCE.

In ultimii cinci-sase ani, sunetul digital, compozitia realizata cu ajutorul computerului a dat o noua dimensiune sunetului si muzicii noi produse de catre Hyperion International Ensemble condus de Iancu Dumitrescu. Explorarile microscopice cu privire la acustica se bazeaza atat pe tehnicile tipice din muzica din Vest, cat si pe traditiile locale: culegerile folclorice ale lui Béla Bartók, muzica bisericeasca ortodoxa si mistica bizantina.

Biletele se gasesc online de pe arcub.ro si bilet.ro sau la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).
Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.