Eveniment Herald: “Zen – traieste viata ca o arta”

Traim intr-o lume haotica in care prezenta stresului, lipsa echilibrului si a armoniei interioare isi pun amprenta asupra vietii noastre. Avem alternative reale? Editura Herald ne invita pe urmele marilor maestri asiatici ai Zenului, pentru a explora, prin intermediul titlurilor colectiei Zen a editurii, raspunsurile la aceasta intrebare.

Editura Herald organizeaza marti, 28 martie, ora 18:30, la Libraria Seneca Anticafe (Str. Arhitect Ion Mincu, nr. 1, Bucuresti), evenimentul “Zen – traieste viata ca o arta”, in cadrul caruia isi propune sa raspunda provocarilor omului contemporan, facand apel la traditie.

Invitatii, care vor povesti despre beneficiile practicii Zen, despre cum ne putem gestiona emotiile negative, despre cum invatam sa pretuim clipa si sa petrecem timp de calitate, vor fi: Florentina Opris, presedinte al Asociatiei pentru o Viata Sanatoasa, Marilena Constantinescu, traducatoarea unor titluri din colectia Zen si practicant Zen, Bogdan Bruma, traducator si instructor Aikido si Razvan Damian Ming, presedinte al Academiei de Arte Asiatice – Artasia. Cei prezenti se vor putea bucura de o demonstratie de Tai-Chi, Daoyin (meditatie in miscare) si de un dans chinezesc, oferite de ARTASIA (Academia de Arte Asiatice) si de asemenea, de o demonstratie de ikebana.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.