Inca o luna pana la concertul Omarei Portuondo in Capitala

A mai ramas doar o luna pana cand OMARA PORTUONDO, marea voce feminina a faimoasei orchestre BUENA VISTA SOCIAL CLUB, revine in Romania in cadrul turneului mondial aniversar “85 Tour”. Salsa, mambo si rumba sunt numai cateva dintre ritmurile pe care vom fi purtati pe 25 aprilie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00.

Supranumita “Edith Piaf a Cubei” sau “Papusa de ciocolata”, Omara Portuondo este cel mai bine vandut artist din Cuba si ambasador artistic al tarii sale. Pe 5 noiembrie 2009, in cadrul celei de-a 10-a editii a Latin GRAMMY Awards, a luat Premiul Grammy la categoria Best Contemporary Tropical Album pentru albumul “Gracias”; a primit distinctia “Prémio Música Brasileira” in cadrul Galei “Brazilian Music Awards” din 2008; de asemenea, este detinatoarea unui Billboard Latin Music Award (la Gala din 2005). Impartind scena cu invitati surpriza dar si cu membrii trupei sale, Omara Portuondo va transforma seara de 25 aprilie intr-o adevarata fiesta.

Biletele, cu preturi cuprinse intre 65 lei – 300 lei, se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agentiile TUI Travel Center si Eurolines sau online pe www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.