Atelier smARTkid (6 – 9 ani) despre poezie

Atelierul de de comunicare smARTkid (6 – 9 ani), cursul despre poezie, are loc sambata 1 aprilie, de la 11:30, la Libraria Carturesti Verona, in Mansarda Copiilor. Atelierul este sunt sustinut de Livia Lucan-Arjoca, trainer si specialist in comunicare, iar tehnicile de predare sunt cele ale educatiei experientiale.

Atelierul este un curs de sine statator, dar face parte dintr-un modul de patru ateliere de comunicare (1 aprilie, 22 aprilie, 6 mai si 20 mai) pe durata carora sunt explorate poezia, proza si textul utilitar, ca modalitati de exprimare, intelegere a realitatii, dezvoltare a creativitatii si imaginatiei, dar si ca pretexte pentru ca cei mici sa devina relaxati cand vorbesc in public. Copiii se vor distra utilizand cuvintele in joaca, isi vor dezvolta abilitatile de comunicare si relationare, se vor imprieteni cu textele literare, isi vor exersa imaginatia si capacitatea de a fi expresivi folosind cuvintele, atitudinea, vocea. De asemenea, se vor simti confortabil in preajma cartilor.

Taxa perceputa pentru atelierul care va dura 1,30 h este de 35 lei si include toate materialele folosite la atelier. Copiii vor lua acasa toate fisele si obiectele de tip handcraft realizate la atelier.

Atelierele educative, creative si recreative smARTkid sunt un proiect de educatie experientiala marca a Asociatiei 7 ARTE.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.