“Departe de tine” se va lansa in Romania pe 31 martie

Coproductia romano-americana “Departe de tine / Far from here” se va lansa in cinematografele din Romania pe 31 martie. Filmat atat in SUA, cat si in Romania, vorbit in engleza si romana, filmul este regizat de James Pillion si ii are ca protagonisti pe actorul american Jonathan Ahmadi si pe actrita romanca Maria Dinulescu.

Filmul spune povestea lui Grant (Jonathan Ahmadi) si a Sofiei (Maria Dinulescu), un cuplu proaspat casatorit, care doreste sa-si formeze o familie. Schimbarile din viata profesionala a Sofiei ii fac sa se mute din America la Bucuresti, iar un an mai tarziu relatia lor ajunge in impas, bantuita de promisiunile facute si nerespectate. Sofia este acum o fiinta sigura pe ea si ambitioasa, iar Grant incearca, fara succes, sa-si scrie romanele. O tragedie loveste familia lui Grant, iar acesta trebuie sa se intoarca in America. Prinsa intre cariera si povestea de dragoste pe care o traieste, Sofia are de ales: pleaca impreuna cu sotul ei pentru a-si construi o familie sau ramane alaturi de seful ei (Andi Vasluianu) pentru a-si dezvolta cariera in plin avant?

“Departe de tine / Far from here” este o productie Indie production (Romania) si Lunatic Films (Los Angeles, California). In Romania, filmul va fi lansat pe 31 martie de catre Movie Production Entertainment.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.