Expozitie de grup: “Identitate si esente”

Galeria Odeon si DanaArt Gallery va invita sa vizitati expozitia “Identitate si esente”, al carei vernisaj va avea loc pe 4 aprilie, ora 19:00, in foaierul salii Studio, la Galeria Odeon din Capitala. Expozitia se poate vizita in perioada 4 – 18 aprilie, inainte de spectacolele de la sala Studio sau cu programare la nr. 0724 271 723.

Trei absolvente de liceu, Mara Petcana, Irina Gherman si Monique Rusu, personalitati foarte diferite, s-au intalnit in cadrul acestei expozitii pentru a da viata ideii de identitate. La varsta la care cautarile sunt adevarate calatorii catre sine, spre interior, spre propria persoana, cand intreaga copilarie este reconstruita cu ajutorul simtului olfactiv sau cand te regasesti in basme si in tipuri de mitologii adesea uitate, nu-ti ramane decat sa te lasi in voia imaginatiei si sa ridici totul la rang de arta.

Aflata intre rigoare si joaca, dincolo de demersul artistic deosebit de frumos si de sensibil, expozitia are ca scop evaluarea din cadrul examenului de bacalaureat international la Arte Vizuale.

Coordonator: Magda Morozan
Galeria Odeon: Calea Victoriei, nr. 40 – 42, Bucuresti

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.