“Obsesii” de duminica seara, la Arcub

Spectacolul “Obsesii” de Claudiu Sfirschi-Laudat, dupa texte de Margarita Karapanou, in regia lui Yannis Paraskevopoulos, se va juca pe 9 aprilie, ora 19:00, la Sala Mare Arcub (str. Lipscani, nr. 84-90). Spectacolul, cu Cerasela Iosifescu, dureaza aproximativ o ora si 15 minute si nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Ea are o mama cu prea multa personalitate, mai are si un catel de care se ingrijeste ca de un copil, scrie un roman, este senzuala, inteligenta, spirituala si scrie cu pasiune. Lupta cu depresia si nu vrea sa se lase invinsa. Ea este Lora. Cerasela Iosifescu, aflata cu spectacolul “Obsesii” la a patra colaborare cu regizorul grec Yannis Paraskevopoulos, trece natural de la un registru la altul, conturand un personaj deopotriva sensibil si puternic, copilaros si infricosat, atragator si distant.

Biletele costa 35 lei pret intreg, respectiv 25 lei pentru elevi, studenti, pensionari si se gasesc la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84-90, deschisa marti-vineri 15:00 -20:00, sambata si duminica – cu doua ore inainte de spectacol), in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVEL CENTER, BiletFan – statia de metrou Unirii 1, Libraria Mihai Eminescu, punctul de vanzare bilet.ro de la Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta si online pe www.arcub.ro/bilete-online, www.bilet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.