Sincarnate a lansat albumul “In Nomine Homini”

Trupa de blackened death doom Sincarnate a lansat albumul “In Nomine Homini”, sub egida Hatework; aparut in format digital, albumul este disponibil pentru streaming sau download cu un click AICI. Discografia trupei include materialele “On the Procrustean Bed” (2007), “As I Go Under” (2010) si “Nothing Left to Give” (2013).

“In Nomine Homini”, inregistrat la studioul Consonance din Timisoara, va invita la o calatorie spirituala initiatica, in care se imbina la nivel auditiv agresivitatea death metal cu raceala black metal si melancolia specifica doom metal-ului. In plan liric, discul isi trage inspiratia din operele unor clasici precum Dostoievski, Camus sau Nietzsche.

Sincarnate este o prezenta constanta pe scenele romanesti, sustinand si concerte de club, dar aparand si in festivalurile de gen. De asemenea, trupa a sustinut si numeroase concerte pe scena internationala, in Germania, Danemarca, Slovenia, Polonia, Moldova si Bulgaria, in compania unor trupe precum Moonspell, Sodom, Lacrimosa, Obscura, Agathodaimon, Impaled Nazarene etc. Cea mai importanta experienta internationala ramane totusi participarea la turneul “At the Gates of Sehtu – European Tour”, in cadrul caruia Sincarnate a concertat in deschidere pentru legendara trupa americana Nile, alaturi de Ex Deo, Lost Soul si Svart Crown, pe mai multe scene consacrate din intreaga Europa.

Noul album este disponibil atat sub forma unui digipak 6-fold, cu un booklet de 16 pagini, cat si a unui digipak extins, ce beneficiaza de doua bonus track-uri si de prezentare grafica distincta. Cea de-a doua varianta va putea fi achizitionata si sub forma unui box-set special pentru colectionari in editie limitata. Box-set-ul este lucrat manual individual, de mestesugari tamplari si artizani ai fierului forjat, si contine mai multe elemente coerente conceptului propus de Sincarnate prin acest album.

Ambele variante ale albumului pot fi gasite la standurile distribuitorilor sau online pe siturile acestora sau in reteaua proprie de parteneri: Bestial Records, LetsRock, Niche Records, Loudrage Music.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.