Teatru de weekend: “Treapta a noua”

Teatrul Arte dell’Anima va invita la spectacolul “Treapta a noua” pe 8 aprilie, de la ora 19:00, la sediul din strada Fainari, nr 17D. Spectacolul este realizat dupa una dintre piesele lui Tom Ziegler, bazata pe vindecarea prin prietenie, ajutorul voluntarilor in viata bolnavilor, dar si ingrijirea parintilor de catre copii.

Spectacolul “Treapta a noua” prezinta astfel efectele nocive ale alcoolismului, nevoia de terapie si incercarea disperata a unei alcoolice reabilitate pe nume Joanna de a-si recapata fata pe care a parasit-o in urma cu sase ani. Dar va reusi Joanna sa capete iertarea fiicei ei? Intelegere si compasiune, furie, dar si amuzament vor fi ingredientele care va asteapta in seara de 8 aprilie.

Regia ii apartine Mihaelei Betiu, iar din distributie fac parte Bianca Oprea, Gloria Melu, Ioana Nicolae si Andreea Mera.

Biletele costa 30 lei si se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell’Anima, intre orele 10.00 si 18.00. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0733.060.033 sau pe mail: teatru@artedellanima.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.