Havasi revine in Romania pe 18 noiembrie

Dupa succesul avut in 2016, HAVASI revine in Romania cu cel mai nou spectacol al sau pe 18 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului. Organizatorii va invita sa va achizitionati din timp biletele, pentru a fi siguri ca veti ajunge sa va bucurati de noua productie. Reducerile Early Birds sunt valabile pe Eventim.ro pana pe data de 31 mai.

Spectacolul va consta in creatii originale apartinand 100% lui HAVASI, un virtuoz al pianului si unul dintre cei mai fascinanti tineri compozitori din zilele noastre. Absolvent al Academiei de Muzica Franz Liszt, dispunand de o cunoastere profunda a traditiei clasice, el este mereu in cautarea unor instrumente clasice adaptabile epocii moderne, care sa impresioneze si sa distreze in egala masura.

Spectacolul din 18 noiembrie va aduce pe aceeasi scena multi artisti diferiti, toti extrem de talentati: pian solo, baterie rock, orchestra de coarde si artisti solo, vocal si instrumental. Diferitele stari muzicale ofera publicului o experienta intensa si memorabila, precum un rollercoaster al emotiilor, amplificata de cele mai noi tehnologii in materie de sunet, scena, lumini si proiectii video.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.