21-23 aprilie: Audience Award Film Festival

Cea de-a doua editie a Audience Award Film Festival revine cu o selectie de filme premiate de publicul marilor festivaluri ale lumii, dar si cu seri speciale de muzica, la Clubul Taranului din capitala intre 21 si 23 aprilie. Editia speciala “sing-along” cuprinde cele mai apreciate musical-uri recente: “La La Land”, “Once”, “Mamma Mia!”.

“La La Land”, in regia lui Damien Chazelle, recompensat cu sase premii Oscar in 2017, printre care cel mai bun regizor, cea mai buna actrita sau cea mai buna coloana sonora, deschide seria proiectiilor musical de la Audience Award Film Festival vineri, 21 aprilie, de la ora 20:00. Proiectia filmului va fi urmata de un concert special Ada Milea, Bobo Burlacianu, Vladimir Ivanov si Alex Neagu, la Clubul Taranului, de la ora 22:00.

Biletele la filme costa 10 lei si pot fi achizitionate la Cinema Muzeul Taranului, pe Eventbook.ro si in reteaua Eventbook.

Mai multe informatii despre programul proiectiilor si al concertelor, precum si promotii pentru biletele de intrare gasiti AICI.

Audience Award Film Festival este organizat de Voodoo Films si Asociatia Cinemascop.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.