Damian Draghici va canta in duet cu Omara Portuondo

DAMIAN DRAGHICI revine pe 25 aprilie pe scena Salii Palatului, unde va concerta alaturi de faimoasa cantareata de origine cubaneza OMARA PORTUONDO. Damian Draghici ii va surprinde inca o data pe admiratorii sai cu un proiect muzical la superlativ, plin de originalitate, prezentat sub titulatura “The Gypsy Cuban Project”.

Pe 25 aprilie, piesa de rezistenta de pe albumul lui Damian Draghici, intitulata “Serenata en Batanga”, va fi interpretata intr-o mainera inedita de catre artist, la nai, in duet cu Omara Portuondo. Inregistrarile pentru albumul “The Gypsy Cuban Project” au avut loc in celebrele Abdala Studios din Havana, Cuba, in iulie 2016. Materialul, produs de Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania, va fi lansat si pus in vanzare chiar in ziua concertului de la Sala Palatului.

Biletele pentru seara de 25 aprilie costa intre 65 si 300 lei si pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agentiile TUI Travel Center sau Eurolines si online de pe www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro sau www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.