Kings of Leon au lansat videoclipul “Trilogy”

Kings of Leon au lansat oficial videoclipul “Trilogy”, o poveste vizuala de 11 minute, care uneste trei piese intr-un singur film. “Waste a Moment”, “Find Me” si “Reverend”, extrase de pe ultimul album “WALLS”, au fost editate impreuna, iar rezultatul final este un scurt-metraj frapant, amintind de “Stranger Things”.

“Trupele au mereu o idee care suna interesant, dar ulterior ajunge sa para ca nu mai are niciun sens sau se tem de angajamente creative pe termen prea lung”, spune vocalistul Caleb Followill pentru Entertainment Weekly. “Noi facem insa alegeri estetice puternice, imbratisam lucruri noi si diferite, mereu intrecandu-ne pe noi insine, asa ca am decis sa intram in totalitate in acesta poveste ciudata despre un mic orasel in care se intampla lucruri bizare.”

Pe 17 iunie, Caleb, Nathan, Jared si Matthew Followill sosesc in premiera la Bucuresti pentru un show exploziv pe Arena Nationala, in cadrul turneului de promovare pentru “WALLS”. Biletele se gasesc in magazinele din reteaua Bilete.ro sau online pe www.bilete.ro.

Evenimentul este organizat de ALive in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.