Teatru la MNAR: “Fugato labile pour Camille Claudel”

Muzeul National de Arta al Romaniei va invita pe 21 aprilie, ora 19.00 la o piesa de teatru dedicata vietii si operei sculptoritei franceze Camille Claudel, menita a pune in valoare personalitatea unei artiste mai putin promovata pe scena artistica moderna din pricina apartenentei acesteia la genul feminin.

O punere in scena a piesei lui Georgette Garbès Putzel intitulata “Fugato labile pour Camille Claudel”, interpretata de Asociatia Femeilor din Teatru IF…/DACA… PENTRU FEMEI, va avea loc in Sala Auditorium in doua reprezentatii distincte: vineri, pe 21 aprilie, la ora 19.00, respectiv vineri 12 mai, la ora 19.00. Din dstributie fac parte: Liana Ceterchi (care semneaza si regia), Teodora Toader, Cezara Munteanu.

Piesa va prezenta publicului roman o perspectiva actuala asupra biografiei si creatiei sculptoritei Camille Claudel, intr-o perioada in care opera ei este recuperata la nivel international prin expozitii temporare si cataloage dedicate, evenimente care au culminat recent cu deschiderea unui muzeu inchinat artistei la Paris.

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.