Conexiuni canta pe 28 aprilie in Hard Rock Cafe

Trupa Conexiuni va sustine un concert pe 28 aprilie, de la ora 22:30, in Hard Rock Cafe din Bucuresti. In 2016, muzicienii brasoveni au revenit pe scena in formula care i-a facut cunoscuti, respectiv componenta originala din anii ’90: Florian Stoica – voce, Victor Solomon – chitara, Gabi Isac – bas si Victor Lenghel – tobe.

Aparuta in 1983 la Brasov, ca proiect al lui Marcel Boca si a altor doi studenti, Florian Stoica si Victor Lenghel, formatia a lansat de-a lungul timpului piese care au ramas in inimile ascultatorilor, precum “Tu”, “Mai ramai putin” sau “Viata de rocker”. Conexiuni a urcat pe scena alaturi de artisti de renume international, precum Scorpions la Bucuresti in ’93, Saxxon si Paradise Lost la “Rock ’94” si Europe la Brasov, in 2005.

Biletele pentru concertul din 28 aprilie se gasesc in format electronic AICI, precum si in reteaua fizica IaBilet: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.