Spectacol de licenta: “Si caii se impusca, nu-i asa?”

Spectacolul de licenta “Si caii se impusca, nu-i asa?”, coordonat de lector univ. dr. Stefana Samfira, va fi reprezentat pe 19 si 20 aprilie, la Palatul National al Copiilor, sala Octavian Cotescu. Jocul actorilor va fi acompaniat muzical de trupa Blue Night Shadow, alcatuita din Vlad Nicolici, Eduard Tudorache si Cristian Vasile.

Actiunea se petrece in 1935, in plină criza economica. Doi actori tineri si necunoscuti (Gloria si Robert), pe care, intamplator sau nu, viata i-a adus pe acelasi drum, se înscriu la un Maraton de Dans, din dorinta de a atrage atentia unor producători sau a unor regizori, precum si din nevoia de a castiga bani. Demersul lor, insa, nu este nici pe departe unul simplu si ii consuma fizic si psihic.

Spectacolul, o dramatizare a romanului scris de Horace McCoy, are in distribuite studentii din anul al III-lea de la clasa Prof. univ. dr. Florin Zamfirescu. Mai multe detalii gasiti AICI.

Intrarea la reprezentatiile de azi si de maine este libera, cu rezervare prealabila la rezervari_sicaiiseimpusca@yahoo.com sau la numarul de telefon 0729 276 004.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.