Adrian Naidin este “Antitristul” pe 8 mai

Violoncelistul Adrian Naidin revine in aceasta primavara pe scena Salii Mari a Teatrului National Bucuresti cu un concert intitulat ANTITRISTUL, care va avea loc luni, 8 mai, de la ora 19:30. Alaturi de artist, violonista Catalina Naidin va performa pe parcursul celor doua ore de concert in calitate de invitat special.

“Antitristul”, denumirea noului concert oferit de violoncelistul Adrian Naidin, isi are originile in modul in care se raporteaza artistul la propriile incercari oferite de destin. Adrian Naidin are o fire pozitiva, optimista, iar cine reuseste sa-l cunoasca, fie ca prieten, fie prin arta sa interpretativa, intelege ca fiecare clipa petrecuta cu el poate fi considerata o buna terapie impotriva tristetii.

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzica “Sigismund Toduta”, la clasa prof. Gabriela Todor, care a avut un rol decisiv in formarea lui ca violoncelist, si Academia de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Sectia Violoncel si Muzica de Camera. A debutat in 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiara din Cluj-Napoca. Intre 2000 si 2003 a colaborat cu Teatrul National Bucuresti pentru muzica de teatru. Din 2001, este membru al Orchestrei Nationale Radio din Bucuresti.

Biletele variaza ca pret in functie de categoria de loc (40 lei – Cat. a IIT-a, 50 lei – Cat. a II-a si 60 lei – Cat. I) si se gasesc la casa de bilete a Teatrului National Bucuresti sau online de pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro si www.iabilet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *