“Arta pentru arta” sustine tinerii artisti din Capitala

Cluburile Rotaract organizeaza o licitatie de obiecte donate de designeri romani pentru actorii din Cuibul Artistilor. Proiectul “Arta pentru Arta”, care va avea loc joi, 4 mai, ora 19:00, la Teatrul Elisabeta, isi propune sa atraga sustinere financiara pentru tinerii artisti din Bucuresti, membri ai Cuibului Artistilor.

Programul evenimentului include o piesa de teatru si o licitatie pentru piese de design vestimentar si obiecte de decor interior donate de branduri cunoscute din Romania. Fondurile obtinute in urma licitatiei vor fi directionate catre Cuibul Artistilor, scopul fiind acela de sprijinire a artei si a educatiei prin arta.

Printre partenerii evenimentului se numara: IUTTA, Consiglieri, Woodches, Don Papilon, Omid, Dorin Negrau, Cmood, Naiv Clothing, Pia Studio Design, Lemnia, Andreea Buga (Argo Art), Maria Amelian, Radu Caradim, Bogdan Deliu, Luna Morgaciova si Silvia Matei.

Seara se va incheia cu un cocktail party in atmosfera boema a Teatrului Elisabeta, un loc special in care se imbina actul artistic cu divertismentul si socializarea.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.