Corul Armatei Rosii canta la toamna in Bucuresti

Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Rosii, revine in Bucuresti in noua sa formula, cu concertul special “The Great Revival” (Marea Renastere) pe 17 noiembrie, la Sala Palatului. Spectacolul, inchinat memoriei membrilor Corului care au pierit in accidentul aviatic de anul trecut, va prezenta un repertoriu integral rusesc.

Anul trecut, pe 25 Decembrie, un avion militar rusesc cu 92 de persoane la bord se prabusea in Marea Neagra, in zbor spre Siria, toti cei aflati la bord pierzandu-si viata. Printre pasageri, 64 de membri ai Corului Armatei Rosii – cantareti, dansatori si membri ai orchestrei, inclusiv directorul si dirijorul Valeri Khalilov. Povestea celui mai mare si mai faimos ansamblu coral din istoria Rusiei nu s-a oprit insa aici. Dupa accident, cei ramasi au fost luati cu asalt de mii de interpreti consacrati care au vrut sa contribuie la reintregirea corului (multi dintre ei renuntand la cariere solo promitatoare). Doua luni au durat preselectiile tinute de Ministerul rus al Apararii, iar in februarie, la Moscova, Corul Armatei Rosii a renascut si a sustinut primul sau spectacol de dupa tragedia aviatica.

Corul este alcatuit din trei sectii vocale, tenor, bariton si bas, dar, pe anumite pasaje muzicale, se poate diviza in pana la opt linii vocale distincte. Instrumentele populare rusesti – donara, balalaica si acordeonul – se combina cu instrumentele de suflat din metal si lemn.

Spectacolul “The Great Revival” straluceste prin dansurile autentice si garderoba somptuoasa, impresionanta. Pe scena vor fi 120 de artisti, iar repertoriul, 100% rusesc.

Biletele pentru concertul din Bucuresti, organizat de Asociatia Culturala Mall 4 Art, sunt disponibile la preturile de 100 lei (categoria III), 150 lei (categoria II), 200 lei (categoria I), 250 lei (categoria VIP) si se gasesc online, prin eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro si bilete.ro, si in format fizic la casele de bilete ale Salii Palatului, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si in magazinele Vodafone. Presale: 20% reducere la toate categoriile de bilete pana pe 9 mai inclusiv. In perioda de presale, biletele vor fi disponibile la preturile de 80 lei (categoria III), 120 lei (categoria II), 160 lei (categoria I), 200 lei (categoria VIP).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.