Cursuri de ilustratie, desen si pictura la Fundatia Calea Victoriei

Un caiet de schite, cateva creioane si o cutie de acuarele transforma o dupa amiaza oarecare, un drum plicticos sau pauza de la serviciu intr-un motiv de bucurie. Celor mai multi dintre noi ne facea mare placere sa desenam sau sa pictam, in copilarie. Cei inca pasionati, care vor sa invete cateva tehnici, sunt invitati la cursuri.

In saptamanile care urmeaza, Fundatia Calea Victoriei va asteapta cu urmatoarele cursuri si ateliere:

Curs de Desen: creion, carbune, pastel, din 9 Mai
La finalul celor patru intalniri veti sti cum sa incadrati o imagine, care sunt regulile compozitionale care pot anticipa daca o lucrare poate fi buna sau nu, cum se incepe o compozitie de natura statica. Invatati sa masurati astfel incat sa va educati simtul vizual si coordonarea mana-ochi.

Atelier de Caligrafie si Ilustratie, din 16 Mai
Bucurati-va de fiecare litera a mesajului sau citatului vostru preferat. Jucati-va cu tehnicile caligrafiei si ale picturii in acuarela. Veti avea, la final, o ilustratie complexa, facuta de voi, si o multime de amintiri haioase de la curs.

Curs de Initiere in Pictura, din 19 Mai
Volume, proportii, culori, forme si surse de lumina. Veti vedea ca nu e asa greu, dupa ce aflati care sunt regulile si cum puteti sa le abordati. Aveti ocazia sa incercati tehnica picturii in ulei si a picturii cu acrilice. Lucrarile unor pictori celebre vor servi de exemplu ca sa invatati sa abordati si chiar sa imbinati inspirat mai multe stiluri.

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro sau sirect pe site.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.