Editura All lanseaza “Fata din Brooklyn”

Aparitia in limba romana a celui mai nou roman semnat de Guillaume Musso, FATA DIN BROOKLYN, este sarbatorita joi, 11 mai, incepand cu ora 19:00, la ceainaria Carturesti Verona. De data aceasta, “romancierul preferat al Frantei”, conform Le Figaro, isi surprinde fanii cu un thriller construit in jurul unui secret cumplit.

Scriitor faimos si tata singur, Raphaël este bantuit de indoieli. Curand, el si Anna, o femeie superba si ambitioasa, de care este indragostit, urmeaza sa se casatoreasca. Insa de ce refuza ea sa vorbeasca despre trecutul sau? Intr-un weekend pe Coasta de Azur, Raphaël o forteaza sa rupa tacerea. Dar ce are Anna de marturisit intrece orice scenariu, iar fotografia cu cele trei cadavre pe care i-o arata, recunoscandu-si vinovatia, ii da fiori. Socat, Raphaël pleaca, insa cand se intoarce, chinuit de regrete, Anna nu mai e acolo. Nu mai e nicaieri.

Invitati la evenimentul organizat de Editura All vor fi: Tatiana Ernuteanu, specialista in comunicare si jurnalista, Dan Antonescu, specialist criminolog, fost sef al Serviciului Omoruri, prezentatorul emisiunii “Anchetele comisarului Antonescu” de la TVR si Ilie Marinescu, psiholog si poet.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.