Expozitie la Arcub: “Ucenicie prin arte. Sorin Costina, colectionar”

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti anunta deschiderea expozitiei “Ucenicie prin arte. Sorin Costina, colectionar” joi, 18 mai, la ora 19:00. Una dintre cele mai importante colectii de arta postbelica autohtona, expozitia cuprinde lucrari semnate de Corneliu Baba, Horia Bernea, Stefan Bertalan si altii.

Expozitia “Ucenicie printre arte. Sorin Costina, colectionar”, continua seria de prezentari monografice ale colectiilor reprezentative de arta contemporana romaneasca, inceputa la ARCUB anul trecut, fiind a patra din acest ciclu. Reunind peste 40 dintre cele mai semnificative tablouri din colectia Sorin Costina, expozitia de la ARCUB este tototdata prima si cea mai ampla prezentare a diversitatii si a cuprinderii acesteia, dar si a semnificatiei sale ca reper central a ceea ce, in timp, s-a dovedit a deveni canonul artei romanesti a anilor 1970-1990.

Expozitia va putea fi vizitata la sediul ARCUB (Str. Lipscani nr. 84-90) pana pe 25 iunie, de luni pana duminica, in intervalul orar 14:00-22:00, iar accesul este gratuit.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.