Trooper face scandal pe 4 noiembrie

Trooper se pregateste sa faca scandal pe 4 noiembrie la Arenele Romane, in cortul incalzit, dar nu oricum, ci alaturi de Taine, Altar, Gothic, C.A.S.H. si Chrom Dioxid. De asemenea, mai exista un loc liber pe afis, asa ca trooperii invita formatiile tinere care doresc sa cante in deschiderea concertului din 4 noiembrie sa trimita pana pe 30 mai cate un mail la adresa coiotu@rockfm.ro un mesaj cu subiectul “eu vreau”.

Mai multe detalii despre concert ofera chiar solistul Trooper, Alin Coiotu’ Dinca: “Concertul asta este special mai ales pentru ca oamenii care iubesc Trooper vor vota setlistul. Daca exista piese pe care nu le-au mai auzit de multa vreme, sau poate nu le-au auzit niciodata, acum este momentul sa-si adune prietenii si sa voteze pe pagina oficiala a evenimentului. Despre numele concertului pot sa-ti spun atat: in primul rand, fanii Trooper s-au adunat intr-un grup minunat care se numeste “Scandal”. In al doilea rand, am ales imaginea asta de pe afis ca un fel de alter ego al fiecaruia. Sunt sigur ca traim vremuri in care zilnic ne dorim sa avem o reactie in fata mizeriilor care se intampla in jurul nostru. Sunt sigur ca nu trece o zi sa nu fim socati de ceea ce se petrece in politica asta minunata.”

Biletele se gasesc pe iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteauaiabilet.ro/retea la urmatoarele preturi: 50 de lei intrarea generala si 70 de lei in ziua spectacolului.

Share

One thought on “Trooper face scandal pe 4 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *