“Reservoir Cats” se joaca la Cinema Pro

Ce se intampla cand planificarea si executarea unui jaf sunt deturnate de discutii si conflicte care tin de universul feminin? Aflati din comedia neagra “Reservoir Cats”, care va asteapta sambata, 20 Mai, ora 20:00, la Cinema Pro (sala noua de spectacole cu fotolii comode si vizibilitate optima din orice loc).

Regia este semnata de Ricard Reguant, regizor spaniol renumit la nivel mondial pentru musicaluri si comedii si care a mai regizat in Romania Muzicalul “Chicago” (2005-2008 la Teatrul National din Bucuresti, peste 70.000 de spectatori) si comedia TOC TOC (din 2014 pana in prezent, la Cinema Pro, peste 15.000 spectatori).

Din distributie fac parte Ioana Barbu, Ada Gales, Laura Cosoi, Andreea Samson, Andreea Mateiu si Samaranda Caragea.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu varsta peste 16 ani.

Biletele costa 50 lei, 60 lei, 70 lei si 100 lei (VIP – care primesc si cate un cadou surpriza) si se gasesc pe www.ReservoirCats.ro si pe bilet.ro, la chioscul BiletFan de la metrou Unirii 1, la agentiile TUI Travel din mall-urile Afi Cotroceni, SunPlaza, ParkLake, Mega Mall, Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall (mall Vitan), la agentia Eurotravel Buzesti, la casa de bilete a Cinema Pro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.