Artist in Residence: Kirk Knuffke si Lamplighter Trio

Cornistul si compozitorul Kirk Knuffke urca pe scena ARCUB alaturi de Lamplighter Trio duminica, 28 mai, ora 19:30. Evenimentul face parte din stagiunea de jazz ARTIST IN RESIDENCE, curatoriata de Lucian Ban. Kirk Knuffke este unul dintre cei mai ingeniosi navigatori ai jazzului modern, jongland intre interior si exterior, intre improvizatie si swing.

Alaturi de instrumentistii Stomu Takeishi si Bill Goodwin, Kirk Knuffke reuseste sa construiasca o punte intre jazzul traditional si cel contemporan. Lamplighter Trio creeaza o muzica a carei inventivitate captiveaza. Basistul Stomu Takhieshi s-a afirmat prin colaborarile sale cu nume proeminente ale jazzului experimental, precum Henry Threadgill, Erik Frielander, Don Cherry si Mira Melford. Tobosarul Bill Goodwin a colaborat cu ansamblul Phil Woods Orchestra, precum si cu muzicienii Bill Evans, Tony Bennett si Dexter Gordon.

Biletele costa 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90) cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II). Biletele se gasesc si online AICI

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.