Ce aduce vara la InterComFilm

Pelicule de aventura, SF, animatii si nu numai se intalnesc in aceasta vara sub umbrela distribuitorilor InterComFilm, companie licentiata Sony Pictures, unul dintre cei mai dinamici jucatori de pe piata de distributie a filmului in Romania. Printre premierele cinematografice ale verii se numara “Spider-Man Homecoming” si “The Dark Tower”.

Vineri, 16 iunie 2017, cinefilii sunt convocati la cinema pentru “O noapte nebuna, nebuna/ Rough Night”, o comedie cu Scarlett Johansson in rolul principal. Cateva prietene se reunesc in Miami dupa zece ani de la absolvirea colegiului, hotarate sa marcheze momentul cu o distractie de pomina, insa intalnirea se incheie… fatal. 🙂

Pe 30 iunie se lanseaza, cu motoarele turate, “Baby Driver”, un thriller de actiune cu Kevin Spacey, Jon Bernthal, Jon Hamm si Jamie Foxx, in care vom vedea ce iese cand un pusti tacut, cu un trecut traumatizant si un prezent incert, isi trateaza ranile vechi cu muzica si cai-putere.

Din 7 iulie, celebrul om-paianjen revine intr-un nou film de aventura: “Spider-Man Homecoming”. Cum era super-eroul in liceu? Ne arata Tom Holland (debutantul din “Captain America: Civil War”), care il intruchipeaza pe tanarul Peter Parker/Spider-Man, cel care va avea de furca serios cu un ticalos cunoscut sub numele de Vulturul (interpretat de Michael Keaton).

O noua dimensiune a imaginatiei ni se deschide pe 4 august, odata cu lansarea aventurii SF “The Dark Tower”, prima ecranizare a operei omonime semnate de Stephen King. Captiv intr-un peisaj desertic dintr-un dezolant univers paralel, ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), duce o nesfarsita lupta cu Walter O’Dim alias “Omul in negru” (Matthew McConaughey), iar de confruntarea finala depinde soarta intregii lumi.

Animatia “The Emoji Movie/ Emoji Filmul. Aventura zambaretilor” ne invita sa descoperim, din 11 august a.c., lumea secreta din propriul telefon. In aplicatia de mesagerie se ascunde Textopolis, oraselul semnelor denumite generic “emoji”. Inzestrate fiecare cu o singura expresie faciala, ele isi disputa atentia celui care utilizeaza telefonul. Dar cand un mare pericol ameninta telefonul “stapanului”, emoticoanele trebuie sa se depaseasca pe ele insele.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.