18-25 iunie: Revolve Dance Festivals

Revolve Dance Festival, primul eveniment din Romania care lanseaza oportunitatea de a crea un hub international de workshop-uri coregrafice, adresat atat tinerilor dansatori profesionisti cat si profesorilor din domeniul baletului si dansului contemporan, se va desfasura in perioada 18 – 25 iunie 2017, in capitala.

Revolve Dance Festival se va desfasura sub indrumarea a doi dintre cei mai renumiti profesori internationali de balet profesionist din Rusia, precum, si a numerosi invitati speciali, profesori, coregrafi si dansatori de notorietate din Romania si Franta.

Evenimentul, organizat de ASIS MAPAMOND, produs de REVOLVER si HOMEMADE Stuff, se adreseaza atat publicului tanar cu varsta cuprinsa intre 10 si 19+ ani, care imbratiseaza dansul ca pe o viitoare profesie, elevi ai scolilor de dans din Romania si din tarile invecinate, precum Bulgaria si Moldova, cat si profesorilor acestora. Pentru cadrele didactice, reprezinta o sansa in plus de a se alinia la standardele de predare ale scolilor renumite, cu metode de lucru acreditate in intreaga lume, faimoase pentru rezultatele care au revolutionat, la vremea lor, lumea baletului sau dansului contemporan. Astfel, profesorii au sansa de a aprofunda noi tehnici si de a obtine o diploma de recunoastere din partea marilor maestri internationali.

La editia din acest an, mari maestri in domeniu s-au alaturat initiativei organizatorilor: ANASTASIA DUNETS si STANISLAV BELYAEVSKY, profesori internationali invitati, specializati in pedagogie la cea mai importanta scoala de balet din lume, Agrippina Vaganova din Sankt Petersburg, cel mai valoros dansator si coregraf roman al ultimelor decenii, Gigi Caciuleanu, Pascal Allio (profesor si coregraf in cadrul Studioului National de Dans Contemporan din Paris), Corina Dumitrescu (prim-balerina a Operei Nationale Romane Bucuresti), Ioana Marchidan si Arcadie Rusu (coregrafii si fondatorii Centrului Independent Coregrafic LINOTIP).

Inscrierile se fac pana pe 17 iunie. Pentru mai multe detalii privind regulamentul si conditiile de participare, persoanele interesate sunt rugate sa acceseze website-ul festivalului www.revolvedance.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.