Filme nordice pentru copii la OCC

Trei filme pentru copii din cinematografia nordica se vor regasi sambata 24 iunie in programul desfasurat la Sala UnderGrant a Operei Comice pentru Copii. Astfel, cei mici si parintii lor sunt invitati sa porneasca intr-o calatorie cinematografica spectaculoasa prin Norvegia, Suedia, Islanda si Danemarca.

Vizionarile se deschid la ora 11:00 cu legenda islandeza a lui THOR DIN VALHALLA. Legenda spune ca el este fiul lui Odin, regele zeilor, motiv pentru care consatenii cred ca infricosatorii Giganti nu-i vor ataca niciodata. Dar o armata de Giganti distruge satul si-i duce pe sateni la Hel, Regina Adancurilor. Thor e ranit si parasit pe campul de lupta, asa ca va incerca sa-si salveze prietenii cu ajutorul ciocanului magic Crusher.

La ora 12:30, cei din fata ecranelor sunt invitati sa mearga DUPA AUR, IN CANADA cu cei cinci frati din Danemarca. Acestia gasesc o poza cu un barbat despre care afla ca este strabunicul plecat in Canada cu multi ani in urma pentru a cauta aur. Povestea vietii acestui strabunic aventurier li se pare fascinanta, asa ca tinerii aduna indicii si pornesc in cautarea unei comori, insa nu sunt singurii care vor sa ajunga la ea…

La ora 14:00 e timpul sa apara CEI MAI DURI DIN CURTEA SCOLII, un film despre bullying, fenomen prezent in foarte multe scoli de pretutindeni.

Intrarea este libera.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.