DIABOLICAL si ANGERSEED vor canta la Gugulan Rock 2017

Asociatia Gugulan Rock, in colaborare cu Primaria Municipiului Caransebes si Casa de Cultura “George Suru”, va invita in perioada 4-6 august la a patra editie a festivalului de muzica in aer liber Gugulan Rock. Printre trupele prezente la festival se vor numara DIABOLICAL din Suedia si ANGERSEED din Ungaria.

Gugulan Rock se va desfasura, spre deosebire de anii trecuti, in Parcul din cartierul Teius al municipiului Caransebes (in incinta stadionului), care ofera mai mult spatiu pentru campare, concursuri si scena, precum si o panorama deosebita asupra orasului si a zonei inconjuratoare, Tinutul Gugulanilor.

Alaturi de Diabolical si Angerseed, pe scena festivalului vor urca ALTAR, una dintre cele mai importante trupe autohtone de metal/rock, cu peste 20 de ani de activitate, SPEAK FLOYD, o trupa-tribut foarte apreciata si SYN ZE SASE TRI, care va concerta pentru prima data in Tara Gugulanilor.

Mai multe informatii legate de restul formatiilor participante gasiti pe pagina asociatiei Gugulan Rock: https://www.facebook.com/gugulanrock, unde vor fi anuntate in curand si programul festivalului, precum si detalii despre bilete.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.