Viitorul album Orphaned Land se lanseaza in ianuarie 2018

Un comunicat al trupei israeliene de oriental metal Orphaned Land anunta lansarea viitorului material de studio pe 26 ianuarie 2018 prin Century Media Records. Noul album, care a fost deja inregistrat si urmeaza a fi masterizat de Jens Bogren (Fascination Street Studios), va avea titlul “Unsung Prophets & Dead Messiahs”.

Pe albumul “Unsung Prophets & Dead Messiahs” va aparea ca invitat si chitaristul Steve Hackett (ex-Genesis, GTR). Alte noutati despre album vor fi anuntate in curand.

“Salutari din studioul de inregistrari! Suntem super incantati si nerabdatori sa ascultati cu totii “Unsung Prophets & Dead Messiahs”. Vreau sa le transmit fanilor din vechea generatie ca growl-urile se intorc, la fel si melodiile care le vor frange inimile! Si intr-o nota mai personala: e un sentiment grozav ca dupa 25 de ani de cariera sa vedem ca inca putem da tot ce e mai bun din noi, in toate privintele. Pregatiti-va pentru o chestie tare! Numarati zilele impreuna cu noi pana pe 26 ianuarie 2018!”, a declarat liderul trupei, Kobi Farhi.

Lansarea albumului va fi urmata, in prima parte a lui 2018, de un turneu extins de promovare in Europa. Pana atunci, cei de la Orphaned Land pot fi vazuti in cadrul turneului american care va avea loc in luna septembrie 2017. Lista concertelor din SUA poate fi consultata AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.