Top T Buzau revine in circuitul festivalier cu editia numarul 30

2017 este anul in care festivalul TOP T Buzau revine la viata, dupa ce timp de cinci ani a fost afectat mai intai de probleme financiare si apoi de consecintele evenimentelor din Clubul Colectiv. Astfel, a 30-a editie a legendarului festivalul va avea loc pe 15-16 septembrie, ora 20.00, la AFTER CITY din Buzau.

Top T a fost in 1996 primul festival de rock din Romania inregistrat live pe caseta audio; a fost primul festival rock transmis integral la televiziune in anii ’90 la Storm TV si la TVR 2, apoi in anii 2000 a fost transmis integral online in timp real. In 2017, Top T devine primul festival de gen caruia i se dedica o carte, lansata in aprilie in Buzau si Bucuresti.

Pe afisul festivalului se afla formatiile TAINE, TROOPER, DIRTY SHIRT, CELELALTE CUVINTE, alaturi de doua trupe laureate in anii ’80, SURVOLAJ si TRANS-EXPRES si de sase formatii tinere si in ascensiune selectate de organizatori: AM FOST LA MUNTE SI MI-A PLACUT, E-AN-NA, WHITE WALLS, ARASHAI, BLACKSHEEP, HTETHTHEMETH.

Biletele si abonamentele se pot procura astfel:

– pana pe 1 august, la preturi reduse: 50 lei/seara, 80 lei abonament /doua seri exclusiv online la www.ambilet.ro.

– dupa 1 august vor putea fi achizitionate la preturile de 60 lei/seara si 100 lei abonament/doua seri si online exclusiv la www.ambilet.ro si fizic la Libraria Faust (Piata Dacia Buzau).

AFTER CITY este un spatiu nou, modern, semideschis, cu vizibilitate perfecta din orice unghi din public, cu sunet si lumini profesionale, intr-o atmosfera prieteneasca menita sa ofere siguranta publicului si artistilor. Ca noutate, in fiecare seara cu o ora inainte de inceperea concertelor, in pauzele dintre recitaluri si la final, se va face ROCKOTECA sustinuta de animatori de renume.

Top T 2017 este organizat de Asociatia HAIR REDIVIUS Buzau, Fundatia pentru Tineret Buzau si Alianta Culturala pentru Buzau.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.