Opera Comica va invita la “Vocea Dunarii de la Varsare la Izvoare”

Opera Comica pentru Copii gazduieste in premiera productia “Vocea Dunarii de la Varsare la Izvoare” vineri, 18 august, de la ora 19:00. Spectacolul va lua apoi drumul Dunarii, astfel incat duminica, 20 august 2017, de la ora 19:00, spectatorii din Tulcea ii vor putea aplauda pe artisti pe scena Teatrului “Jean Bart”.

Sub coordonarea regizorului Cristian Mihailescu, productia artistica se axeaza pe imbinarea tinerelor talente cu nume deja consacrate din mai multe tari riverane Dunarii. Acestia vor prezenta un moment muzical sau coregrafic in concordanta cu specificul national si cu puternice influente dunarene. Pe scena vor urca: tenorul George Ionut Virban (solist al Teatrului National de Opereta si Musical “Ion Dacian”), balerinele Ana Toderica si Cristina Tudorache (Bucuresti), ansamblurile “Reabinuska” (Tulcea), “Qarasu” (Medgidia), “ПРИСТА” (Ruse, Bulgaria), “Rosele Calafatului” (Calafat), “Pascilji Malajnica” si solistul Boris Jankovic (cimpoi; Bor, Serbia), grupul folcloric rom “Rromnori” (Braila) si Comunitatea Elena din Romania (Filiala Tulcea).

Participarea la manifestarile artistice este gratuita, in baza completarii formularului online disponibil AICI, cu minim doua zile inainte de ziua spectacolului. Informatii suplimentare gasiti pe pagina proiectului: www.facebook.com/voceadunarii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.