A doua sesiune Artist in Residence incepe in 5 octombrie

Dupa ce a adunat, in sezonul estival, la Bucharest Jazz Festival zeci de mii de spectatori la concertele in aer liber, jazzul se muta din octombrie la ARCUB cu a doua stagiune Artist in Residence. Noul curator Artist in Residence este renumitul pianist si compozitor de jazz Mircea Tiberian, care anunta un program interesant.

Artist in Residence contine o serie de sase concerte organizate in perioada octombrie – decembrie 2017 la Sala Mare ARCUB. In deschiderea stagiunii, artistul curator, Mircea Tiberian, va sustine concertul special Looking Forward to the Past, alaturi de Michael Acker la bas si de John Betsch (SUA) la tobe. “Tiberian / Acker / Betsch” va concerta pe 5 octombrie la ARCUB alaturi de invitata speciala din Marea Britanie, vocalista Marta Hristea von Friedeburg.

Programul Artist in Residence octombrie – decembrie 2017 este urmatorul:

5 octombrie: Mircea Tiberian / Michael Acker / John Betsch & invitat special Marta Hristea – Looking Forward to the Past

24 octombrie: Matt Maneri / Evan Parker / Lucian Ban – lansarea albumului Sounding Tears

9 noiembrie: Dumitrio – Proverbe

16 noiembrie: Don Braden / Joris Teepe / Gene Jackson – Trio of Liberty

7 decembrie: John Edwards / Mark Sanders / David Frydryk / Sian Brie – Reimagining Migration

21 decembrie: R. C. & The Melody Makers

Biletele pot fi achizitionate online AICI sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Pret: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.