Conacul Otetelisanu intampina rezidenta „In camp electric IV”

Fundatia „Domeniul Otetelisanu”, in parteneriat cu DanaArtGallery si Artoteca anunta cea de-a patra editie a proiectului „In camp electric”, program derulat in cadrul seriei de rezidente dedicate mediului artistic si industriilor creative, initiata si gazduita de Conacul Otetelisanu din Benesti.

Evenimentul se va desfasura in perioada 7-13 august 2017, la Conacul Otetelisanu. Ca de fiecare data, in aceasta rezidenta de arta sunt invitati in mod special artisti din afara artelor plastice sa participe cu un spectacol, performance sau concert. La aceasta editie va fi prezent un artist din domeniul dansului, Constantin Enache. Invitatul va face o introducere in universul dansului printr-un masterclass/ laborator de creatie si cercetare coregrafica. Constantin Enache este producator, coregraf, actor, dramaturg si dansator independent, in prezent balerin la Teatrul de balet din Sibiu.

O parte dintre lucrarile realizate in cadrul acestui program vor fi incluse in Colectia Otetelisanu, tablourile urmand sa fie expuse in cadrul unui eveniment unic organizat de DanaArtGallery.

Printre pictorii invitati anul acesta se numara Aurelie Dubois din Franta, Andreea Dosinescu, Bianca Ionita, Claudia Ion si Marilena Murariu din Romania.
Curator: Daniela Zbarcea

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.