!MPRO Fest 2017 se pregateste de start

Editia a cincea a Festivalului National de Improvizatie !MPRO se va desfasura in perioada 7-11 septembrie la Muzeul National al Taranului Roman, Studio Horia Bernea. Cei prezenti vor avea parte de spectacolele a 75 de actori, doua sesiuni de !IMPRO Talks si opt ateliere, toate reunite sub conceptul “Povesti cu noi!”.

La conferinta de presa care a avut loc pe 22 august, in Recul, organizatorii au prezentat programul pe zile al festivalului si cativa artisti talentati ai improvizatiei au interpretat o serie de fragmente de spectacol foarte amuzante, pornind de la un cuvant al celor aflati in sala sau de la un obiect.

Festivalul este alcatuit din sectiunile Principala, Internationala si Open Stage, in premiera anul acesta. Ideea acestei sectiuni in premiera este ca oricine poate improviza cu succes, nu trebuie decat sa incerce. Un moderator experimentat va coordona echipe formate ad-hoc, din improvizatori, cursanti in improvizatie si oricine altcineva doreste sa isi testeze imaginatia si spiritul de echipa.

Printre invitatii !IMPRO Fest 2017 se numara si The Maydays din Marea Britanie si Dave Morris si Missie Peters din Canada.

Programul complet al festivalului poate fi consultat AICI si tot de pe aceasta pagina se pot cumpara si bilete pentru oricare dintre cele 16 spectacole sau abonamente.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.