Teatrul Arte dell’Anima deschide stagiunea pe 15 septembrie

Vacanta de vara se apropie de final pentru toata lumea, asa ca Teatrul Arte dell’Anima se pregateste se deschida stagiunea. Astfel, incepand cu data de 15 septembrie, toamna aduce din nou, pe scena din strada Fainari, nr. 17D spectacole mai vechi si mai noi, toate indragite si apreciate de publicul spectator, dar si de critici.

Vineri, 15 septembrie 2017, la ora 19:00, se va juca spectacolul “Sylvia”, text scris de A.R. Gurney, in regia Alexandru Jitea, o productie UNATC. Spectacolul este o comedie romantica, jucata pentru prima data in 1995 pe Broadway, avand-o protagonista pe Sarah Jessica Parker, care s-a bucurat de un imens succes la New York.

Marti, 19 septembrie, de la orele 19:00, este randul spectacolului “Treapta a noua” de Tom Ziegler, regia Mihaela Betiu, o productie UNATC sa spuna povestea unei femei – Joanna McNeil – care s-a tratat in tot acest timp de alcoolism si care incearca acum, cu ajutorul prietenei sale, Eleanor Houser, sa repare raul pe care l-a facut familiei sale din cauza dependetei de alcool.

Joi, 28 septembrie, de la ora 19:00 veti avea parte de spectacolul “O noapte furtunoasa” in regia lui Florin Lita, o productie Arte dell’Anima, o comedie care isi pastreaza prospetimea si actualitatea indiferent de epoca.

Vineri, 29 septembrie, de la ora 19:00 se va juca spectacolul “Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt” de Matei Visniec, in regia Dianei Tanase, in care doi tineri petrec impreuna noua nopti la limita dintre transcendenta si cadere si fiecare noapte creeaza un univers magic, efemer si irepetabil.

Mai multe informatii despre programul lunii septembrie la Arte Dell’Anima si despre bilete gasiti AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.