Salonul de Vara: expozitia “Joy”

DanaArtGallery si Metropolis Art Collection va invita la vernisajul expozitiei “Joy” pe 5 septembrie de la ora 19:00, la sediul Metropolis Center din str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Bucuresti. Expozitia poate fi vizitata in perioada 3 – 24 septembrie de luni pana sambata, intre orele 12:00 si 20:00.

Expozitia “Joy” reuneste lucrarile a numerosi artisti cu care galeria colaboreaza si cu artisti noi care se alatura grupului DanaArtGallery. Ca de fiecare data la expozitiile de grup intentia este de a reuni o diversitate de stiluri de exprimare artistica subliniate nu doar de personalitatea puternica a fiecarui artist ci si de varietatea tehnicilor abordate. “Joy” este o expozitie de vacanta, solara, exuberanta.

Expunerea in acest context are ca scop nu numai realizarea unor conexiuni intre artisti ci si realizarea unei punti intre artisti si iubitorii de arta. Cu ocazia organizarii vernisajului invitatii au posibilitatea de a cunoaste artistii participanti care de multe ori locuiesc in alte orase din tara. De aceasta data avem artisti invitati din Cluj si Bistrita. In premiera pentru noi va expune in duet Laura Avramescu Cherciu si fiul sau Cherciu Filip (2,5 ani).

Expun pe simezele Metropolis Art Collection:
Andreea Rus, Andrada-Paula Veclenit, Andreea Oneata ATAENO, Alina Pelmus, Bogdana Contras, Bianca Ionita, Cornelia Gherlan, Eugen Vasile Iovan, Gina Paula Baranovschi, Otilia Canavra Mandescu, Laura Avramescu Cherciu, Magda Morozan, Raluca Risco, Ruxandra Stefana Munteanu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.