“Copii rai” se joaca in cadrul proiectului “Educatia incepe in cartier”

In datele de 18, 20, 25, 27 septembrie, precum si pe 2 si 3 octombrie, la Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO “Nicolae Balcescu” din strada 11 iunie, nr. 41, sector 4, Asociatia Arte dell’Anima prezinta reprezentatia spectacolului “Copii rai” de Mihaela Michailov.

Acest proiect cultural este finantat in cadrul programului de finantare “Bucuresti – Oras Participativ 2017” de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti – ARCUB.

“Educatia incepe in cartier” este un proiect de teatru social care include o serie de reprezentatii pentru comunitate si pentru elevi din institutii de invatamant din sectorul 4, Bucuresti, ale spectacolului “Copii rai”, de Mihaela Michailov, in regia Geaninei Hergheligiu. Distributia este formata din Ana-Maria Irimia, Raluca Juganaru si Alin Potop. “Copii rai” este un spectacol de teatru educational care are ca tema violenta din sistemul de invatamant. Relatia abuziva profesor-elev, perpetuarea modelului “pedepsei”, ca metoda de educatie, problema parintilor neatenti, care impovareaza copilul si gasesc solutii facile in rezolvarea problemelor acestuia, problema bullying-ului, a asocierii procesului educational cu suferinta si rusinea, problema copilului de nivel slab care ajunge sa fie anihilat de un sistem in care doar “eroii” conteaza sunt teme prezente in spectacol. Spectacolul se adreseaza publicului peste 12 ani. Copii rai este un spectacol acut, necesar, care va induce publicului teme clare de reflectie si actiune.

Reprezentatiile vor fi urmate de o dezbatere pe tema violentei in scoala, cu conf. univ. dr. Ana-Maria Nistor.

Intrarea este gratuita si face pe baza de rezervare in prealabil la 0733 060 033, prin e-mail la teatru@artedellanima.ro, pe pagina de Facebook a teatrului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.