S-au pus in vanzare abonamentele pentru noua stagiune a Salii Radio

Pentru a fi siguri ca nu pierdeti cele mai importante evenimente muzicale ale toamnei, Sala Radio va propune abonamentele pentru perioada toamna – iarna 2017. Acestea sunt valabile la toate concertele si recitalurile din stagiunea Orchestrelor si Corurilor Radio, cu exceptia concertelor Orchestrei de Muzica Populara Radio.

Muzica clasica ramane in top si dupa Festivalul “George Enescu” in sezonul toamna-iarna de la Sala Radio. Saptamanal vor avea loc recitaluri si concerte exceptionale cu interpreti si dirijori valorosi din tara si strainatate. Orchestra Nationala Radio, Orchestra de Camera, Corul de copii si Corul academic, Big Band-ul radio si Orchestra populara, dar si Cvartetul Voces au pregatit evenimente pentru toate gusturile.

Lucrari orchestrale celebre atrag publicul la concertele Orchestrei Nationale Radio din fiecare vineri, incepand din 29 septembrie: S. Rachmaninov – Concertul nr. 2 in do minor pentru pian si orchestra, Bizet-Scedrin – Suita Carmen, N. Paganini – Concertul nr. 1 in re major pentru vioara si orchestra, M. Ravel – Daphnis si Chloé, Suitele I si II, C. Saint-Saëns – Danse macabre, S. Rachmaninov – Dansuri simfonice si altele.

De pe afisele Salii Radio nu puteau lipsi nici evenimentele care si-au creat deja o traditie: recitalurile de la Bucuresti din cadrul turneelor nationale “Duelul viorilor” (1 octombrie) si “Va place Beethoven ?” (24 octombrie), care vor prilejui reintalnirea spectatorilor cu pianistul Horia Mihail si cu violonistii Gabriel Croitoru si Liviu Prunaru, dar si cu violoncelistul Razvan Suma si pianistul Daniel Goiti.

Preturile la abonamente (perioada septembrie-decembrie 2017) sunt urmatoarele:

– Abonamente de acces:
– categoria I – 495 lei
– categoria a II-a – 396 lei
– categoria a III-a – 297 lei

– Abonamente cu valoare redusa (pensionari, elevi, studenti)
– categoria I redus – 297 lei
– categoria a II-a redus – 238 lei

Incepand din noua stagiune, biletele si abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor si Corurilor Radio se vor achizitiona on-line prin reteaua www.bilete.ro. Abonamentele cu pret redus se pot achizitiona numai de la casa de bilete a Salii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie si a cartii de identitate. Pentru detalii puteti contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Foto: Alexandru Dolea

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.