Stiri teatrale — 06 - 09 - 2017
Teatrul Mic deschide stagiunea cu “Rendez-vous pe Luna”

Teatrul Mic isi redeschide stagiunea cu o serie de spectacole programate sa se desfasoare atat in sala proprie, cat si pe scena altor teatre bucurestene. Primul spectacol programat la sediu are loc pe 10 septembrie, ora 19:00, cand spectatorii se vor imbarca pe scena pentru un zbor mult visat catre Luna.

Dan Condurache si Claudiu Istodor sunt protagonistii acestui spectacol, “Rendez-vous pe Luna”, montat de Gelu Colceag, dupa un text al dramaturgului rus contemporan Alexandr Galin. Pe 22 septembrie, “Rendez-vous pe Luna” va putea fi urmarit si pe scena Teatrului Maria Filotti din Braila, in cadrul celei de-a XI-a editii a Festivalului Zile si Nopti de Teatru.

Tot in aceasta toamna, Teatrul Mic participa cu trei spectacole la Festivalul National de Teatru: poemul teatral rock “Desteptarea primaverii” (20, 21 octombrie, ora 18:00), in regia lui Vlad Cristache, cu muzica originala compusa de Daniel Rocca, in interpretarea live a trupei FiRMA; spectacolul “Karamazovii” (23, 24 octombrie, ora 18:00), in regia Nonei Ciobanu si spectacolul “Familia Fara Zahar” (25 octombrie, ora 22:00 si 26 octombrie, ora 20:30), in regia lui Radu Apostol, coproductie cu Centrul de Teatru Educational REPLIKA.

Programul spectacolelor poate fi consultat AICI.(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie

Despre autor

Cristina Mitrea

Te-ar putea interesa si...