“Miscare si culoare”, o expozitie realizata de copii

Asociatia Sectia de Coregrafie in parteneriat cu MNAC va invita la vernisajul “Miscare si Culoare” joi, 7 septembrie, ora 18:00. Expozitia contine lucrari realizate in urma a 12 laboratoare in care copii proveniti din medii diferite au intrat in contact cu arta contemporana, indrumati de specialisti din domenii diverse.

“Miscare si Culoare” s-a dezvoltat de la ideea ca toate artele se intrepatrund, asa ca a abordat educatia prin arta intr-un mod care cuprinde mai multe domenii de referinta, cu pornire de la specificul si nevoile proprii varstei, dar satisfacand, inainte de toate, nevoia copiilor pentru joc – inteles ca element cheie in dezvoltarea societatii si acumularea de cunostinte.

Proiectul initiat de Irina Cangeopol si Sandra Mavhima se va incheia cu realizarea unui scurtmetraj video si a unei publicatii care va prezenta artefactele realizate de copii, metodele de abordare integrata a tuturor artelor si in relatie cu alte discipline, promovand astfel un model de bune practici in educatia prin cultura in cadru non-formal.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.