Noiembrie aduce la Sibiu Festivalul Mozaic Jazz

Festivalul Mozaic Jazz revine cu o noua editie in toamna lui 2017, avand o structura cu care si-a obisnuit deja publicul. Cu un line-up de sase trupe, Mozaic Jazz Festival va avea loc in perioada 10-12 noiembrie intr-un nou spatiu de evenimente din Sibiu – Redal Expo, anunta un comunicat al organizatorilor.

Steve Coleman and Five Elements revine la Sibiu ca headliner al Mozaic Jazz Festival, sambata 11 noiembrie. Celebrul saxofonist va lansa in fata publicului roman noul sau album: Morphogenesis. Albumul este rezultatul fuziunii intre cele doua mari pasiuni ale artistului – boxul si jazzul, arta pugilistica fiind prima pasiune statornica din viata sa. Desi tema boxului in jazz nu e una noua, Miles Davis inchinand un album campionului la categoria grea Jack Johnson, abordarea e personala, tatal sau indrumandu-i pasii lui Steve spre sala de box. Legatura complexa intre miscarile pugilistului si linia melodica translateaza legatura filosofica pe care acesta a gasit-o intre sport si muzica chiar si pentru un profan al ambelor.

Ziua de 11 noiembrie mai aduce in concert si un proiect muzical inedit, Mn’JAM Experiment care ofera un show multimedia, in care muzica se impleteste cu artele vizuale, oferind un mediu interactiv pentru public si o experienta inedita.

Mozaic Jazz Festival se va desfasura la Redal Expo, cel mai mare spatiu privat de evenimente si expozitii din Sibiu. Spatiul de desfasurare a evenimentului include zona de concerte, cu o capacitate de 320 de locuri, zona pentru jam sessions, bar si spatiu de lounge.

Biletele pot fi achizitionate prin Eventim, costul acestora fiind de 70 lei pentru un bilet de o zi sau 160 lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival.

Mozaic Jazz Festival este cofinantat de catre Consiliul Local si Primaria Municipiului Sibiu.

Mai multe detalii gasiti pe www.mozaicfestival.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.