Iris canta alaturi de Trooper pe 4 noiembrie

Iris va canta alaturi de Trooper in concertul de pe 4 noiembrie de la Arenele Romane. Pe langa Iris, debutantii de la Iron Cross se adauga pe afis langa trupe de referinta ale rockului autohton deja anuntate: Taine, Altar, Gothic, C.A.S.H. si Chrom Dioxid. Artistii promit fanilor muzicii rock un show complet, autentic.

“Trooper este pentru noi sinonim cu prietenie, cu sinceritate si spirit rock. Era firesc ca Iris sa raspunda “prezent” la chemarea lor si, ca de fiecare data, va fi o bucurie sa fim pe scena alaturi de ei. Si tu esti Trooper, si tu esti Iris, fii alaturi de noi!” spune Cristi Minculescu.

“Visul meu, atunci cand am pornit trupa asta, acum 22 de ani, era sa cantam cu Iris si cu Iron Maiden, ambele s-au implinit, iar fiecare reintalnire nu e decat senzationala, de fiecare data cand se intampla. Am mers prima oara cu Iris intr-un turneu in 2005. Oamenii astia au un loc special in sufletele noastre. Tin minte prima intalnire cu Cristi Minculescu. Fata in fata. Teatrul de vara din Targoviste, 1997. Nu am putut sa scot niciun cuvant.” isi aminteste Alin Dinca, vocalistul Trooper.

Newcomerii de la Iron Cross au ajuns pe afisul concertului din noiembrie in urma unui concurs organizat de Trooper, unde mai multe formatii la inceput de drum s-au inscris pentru marele premiu: primul concert de amploare din cariera lor. Ascultatorii Trooper au votat pe Facebook preferatii, iar Iron Cross au iesti invingatori.

Biletele pentru concertul din 4 noiembrie de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Pentru reintalnirea cu Trooper din 4 noiembrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

– 50 de lei intrare generala;

– 70 de lei in ziua spectacolului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *