EXCELSIOR TEEN-FEST se deschide pe 30 septembrie

EXCELSIOR TEEN-FEST – un eveniment dedicat in exclusivitate adolescentilor, o intalnire cu teatrul, dar si cu arta filmului de animatie, a sound design-ului si a editarii de film – va avea loc in perioada 30 septembrie – 8 octombrie. EXCELSIOR TEEN-FEST inseamna noua zile de festival si peste 50 de evenimente.

Reborn Classics ii va aduce pe adolescenti fata in fata cu titluri cunoscute din dramaturgia clasica, recitite si reinterpretate in cheie regizorala moderna. Printre acestea, se vor intalni cu povestea lui Hamlet care va pulsa pe beat-ul underground al trupei SUBCARPATI, cu cea a eternilor indragostiti Romeo si Julieta, revigorata si transpusa in ritmul alert al prezentului, cu Desteptarea primaverii – un adevarat manifest al adolescentei care anunta primii fiori ai maturizarii, in acompaniamentul live al trupei FIRMA.

Teen-Attitude este despre ei, adolescentii de astazi, rebeli, neintelesi, cu un infinit potential de a iubi, dar si cu o imensa usurinta de a renunta la ceea ce cu o clipa in urma putea sa reprezinte absolutul. Pe scena vor descoperi personaje asemeni lor, tineri aflati la varsta descoperirilor si a contradictiilor, in spectacole precum: “Suntrack (In cautarea sunetului pierdut intr-un oras cu soare)” de Radu Afrim – Teatrul “Maria Filotti” din Braila, “Our Ladies of Perpetual Succour (Fecioarele noastre grabnic ajutatoare)” in regia si coregrafia lui Razvan Mazilu – Teatrul Excelsior, “20 noiembrie”, regizat de Eugen Jebeleanu – Teatrul National “Radu Stanca” din Sibiu, “Vandalul”, pus in scena de Andrei si Andreea Grosu – Unteatru, “O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii”, regia Bobi Pricop – Teatrul National Bucuresti.

Programul complet al festivalului poate fi consultat AICI.

Biletele se gasesc AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.