Premiera la Teatrul Mic: “Tinutul din miezul verii”

Teatrul Mic propune publicului sau o noua premiera, o piesa dinstinsa in anul 2008 cu Premiul Pulitzer pentru dramaturgie: “Tinutul din miezul verii”, de Tracy Letts, in regia lui Vlad Massaci. Premiera spectacolului va avea loc pe 30 septembrie si 1 octombrie, ora 18:30, la Sala Atelier a teatrului.

Din distributie fac parte nume consacrate ale scenei Teatrului Mic: Rodica Negrea, Dana Dembinski-Medeleanu si Caudiu Istodor, dar si o parte din trupa tanara de actori: Silvana Mihai, Cezar Grumazescu si Ionut Visan.

Cu titlul original “August: Osage County” si ecranizata in 2013, piesa lui Tracy Letts, actor si dramaturg deopotriva, a fost importata la scurta vreme dupa premiera direct pe “Broadway”, unde a avut parte de aproape 650 de reprezentatii.

“Copiii nu se intorc scarbiti in aceasta casa, ci ca intr-un loc familiar, care le aminteste de copilarie, de copilaria aceea in care desenau cu creta pe pereti. Parintii nici acum nu au sters desenele, ele s-au pastrat. Trecutul vine peste prezent si prezentul face referire la trecut. Actiunea piesei este cu un picior in trecut, desi vorbim la timpul prezent si nu are viitor, caci asistam la un Armagedon familial.” (Vlad Massaci)

Biletele se gasesc la Casa de Bilete a Teatrului Mic (Strada Constantin Mille, nr. 14 si online pe Bilet.ro, cu un click AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.