Ateliere de teatru, film si modelare 3D la Teen Fest

Inspirat de noua generatie, EXCELSIOR Teen-Fest isi propune sa inspire la randul sau si sa stimuleze orizontul creativ al adolescentilor. De aceea, le-a pregatit Atelier Teen-Fest, o sectiune prin care elevii de liceu isi pot testa abilitatile artistice, invatand lucruri incitante despre arta teatrului, arta filmului de animatie, a sound design-ului si editarii de film.

Ce sunt si ce vor invata tinerii in timpul acestor ateliere?

Atelierul de teatru participativ Cine sunt eu? ii va initia pe adolescenti in antrenamentul specific artei actorului, prin explorarea unor ipostaze si roluri pe care si le-au asumat in momente importante din viata lor, pornind de la amintiri, obiecte, sunete, emotii si franturi de ganduri.

Pe parcursul atelierului de film de animatie Stop Motion, tinerii vor afla care sunt tehnicile specifice elaborarii unui film de animatie. Vor avea, astfel, ocazia sa invete cu pasi mici cum se fac pasii mari intr-o animatie.

Atelierul de editare video VideoSoundEdit inseamna experienta realizarii primului clip intr-un studio de mixaj cinematografic, dupa ce participantii au descoperit care sunt tehnicile de editare a imaginii si sunetului si au aflat principalele notiuni despre ce reprezinta montajul de film.

Atelierul de modelare 3D Reality le ofera adolescentilor cheia spre modelarea 3D si ii pune in contact cu softuri si tehnici de lucru pentru a obtine VR (realitate virtuala), totul prin intermediul unor sisteme de operare avansate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.