Opera Comica pentru Copii continua campania “Bilet in asteptare”

Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii continua, si in aceasta stagiune, campania “Bilet in asteptare”, destinata copiilor din mediile defavorizate. Oricine doreste sa impartaseasca bucuria vizionarii unui spectacol la Opera Comica pentru Copii este invitat sa achizitioneze bilete “in asteptare”.

Acestea sunt disponibile online si la casa de bilete a institutiei culturale. La fiecare asemenea bilet, Opera Comica ofera inca unul si astfel copiii institutionalizati sau cu probleme de sanatate au ocazia de a vedea spectacole pe parcursul intregii stagiuni.

In stagiunea trecuta, spectactorii Operei Comice pentru Copii au cumparat 2000 de bilete “in asteptare” care au fost dublate de OCC, astfel ca peste 4000 de copii din medii defavorizate au ajuns la spectacolele Operei, unii chiar pentru prima data in viata.

In perioada urmatoare, copiii si parintii vor putea urmari, la Sala Mare, o serie de productii noi, dar si spectacole indragite ale Operei Comice pentru Copii: baletul “Lumea Papusilor”, opera “Hänsel si Gretel” si suita de spectacole itinerante “Noaptea Vrajitoarelor”, in octombrie, iar in noiembrie baletul “Frumoasa Vasilisa” si premiera operetei “Noapte la Venetia”. Luna decembrie va prilejui reintalnirea publicului spectator cu personajele celebrului balet “Spargatorul de Nuci”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.