Jazzman-ul newyorkez Mat Maneri canta la Arcub

Jazzman-ul newyorkez Mat Maneri impreuna cu Evan Parker si Lucian Ban se opresc joi, 24 octombrie, ora 19:30, la ARCUB pentru un concert exclusiv de lansare a celui mai recent album al lui Maneri, “Sounding Tears”. Concertul este prezentat in cadrul seriei Jazz @ ARCUB – Artist in Residence, ajunsa la a doua stagiune, curatoriata de Mircea Tiberian.

In luna octombrie 2017, trioul Maneri / Parker / Ban se afla intr-un turneu european de promovare a albumului “Sounding Tears”, primul album in 12 ani pe care Mat Maneri il scoate ca lider. Elogiat de critici si public pentru noile directii deschise in jazzul contemporan, violonistul newyorkez a cantat in trecut cu David S. Ware, Paul Motian, Joe Morris.

Pentru cel mai recent album al sau, Mat Maneri lucreaza cu legendarul saxofonist britanic Evan Parker si cu pianistul Lucian Ban, colaboratorul sau de aproape o decada. Jurnalistul Stuart Broomer, de la New York City Jazz Record, scria despre “Sounding Tears”: “Maneri, Ban si Parker duc improvizatia la un nivel de claritate si coerenta care rareori poate fi atins. Fara indoiala, una dintre cele mai frumoase lansari de discuri din 2017”.

Biletele pot fi achizitionate online de pe http://arcub.ro/ si http://www.bilet.ro/ sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.