Prima editie Start 2 Play are loc pe 25-26 noiembrie

“Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim. Imbatranim cand incetam sa ne mai jucam”, spunea Bernard Shaw, asa ca START 2 PLAY cheama la distractie copiii de la 7 la 100 de ani. In noiembrie, in la Pavilionul C6 Romexpo, vizitatorii vor gasi cele mai populare jocuri, tehnologii si gadgeturi revolutionare, carti, filme si multe altele.

La START 2 PLAY vizitatorii vor avea de ales intre zeci de jucarii electronice, boardgames, papusi si jucarii de plus, jucarii de colectie, jucarii lucrate manual, jocuri video si aplicatii, joaca pe afara, edutainment. In zona dedicata modelismului vor face furori ultimele modele de bolizi pe patru roti la scara miniaturala cu telecomanda, intr-o intrecere furioasa pe circuitul amenajat indoor, dar si o replica in marime naturala a unei masini de curse. In zona Playground Lego, cei mici si cei mari se pot juca in voie, creand amintiri si invatand ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, o vom aseza impreuna asa cum trebuie sa fie. La Astro Area, cei care vor sa descopere tainele universului sunt asteptati cu telescoape de ultima generatie. Pasionatii de Catan sunt asteptati la o batalie pe viata si pe moarte in zona dedicata acestui joc cu milioane de adepti la nivel mondial. Face-painting, jocuri cu animatori, si concursuri de umflat baloane vor face deliciul celor mai mici dintre vizitatori.

Pasionatii de tehnologie si jocuri video pot testa la S2P jocuri populare dezvoltate in Romania sau recent lansate (de la first-person shooters la adventure puzzles). Mai mult decat sa testeze jocuri, le pot crea chiar ei, in Game Jam-ul organizat de Romanian Game Developers Association. Inscrierile pentru Game Jam vor incepe in curand pe siteul www.rgda.ro. Game jam-ul nu este insa singura oportunitate pentru elevii pasionati de competitii in tehnologie! Divergent Academy organizeza in cadrul START 2 PLAY un hackathon care le va testa cunostintele in programare, dar si capacitatea de problem-solving, oferind celei mai bune echipe un premiu pe masura! Inscrierile pentru Hackathonul Divergent Academy vor incepe in curand pe siteul www.divergentacademy.ro.

Programul de vizitare este zilnic, sambata si duminica, 25 si 26 noiembrie, in intervalul orar 10:00 – 19:00, zilnic. Biletele sunt disponibile la intrarea in Pavilionul C6 Romexpo, la pretul de 10 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.